פוסט איפור חורפי ומגוון במיוחד מחכה לכן היום וכולו מתמקד בקולקציות האחרונות מבית מותג האיפור המקצועי העולמי מאק Mac (ראשי תיבות של Make-up Art Cosmetics). בנוסף מחכה לכן גם בסוף הפוסט הגרלה מפנקת!

שפתונים
סדרת שפתוני LIPTENSITY
נתחיל עם השקת השפתונים האחרונה והמדוברת – סדרת השפתונים ליפטנסיטי שמונה סקאלה רחבה ומרשימה של 24 גוונים ונוצרה בהשראת טכנולוגיית פיגמנטים טטרוכרומטית (יכולת ראייה על-אנושית).
השפתונים עשירים בפיגמנט, סופר אינטנסיביים ואף עמידים. הפורמולה הינה פורמולת ג’ל ייחודית בעלת חומרי ריכוך שמותירה תחושה רכה ונעימה על השפתיים וגימור מבריק.
את הקולקציה המרשימה ראיתי וניסיתי גם מקרוב והיא מלאה בגווניים סופר יפיפיים, חלקם מאוד לבישים וחלקם נועזים במיוחד כגון: כחול, אפור, סגול וכו’. שני שפתונים יפיפיים נשלחו אליי לסקירה (אחד מהם שמור עבורכן להגרלה שמופיעה בסוף הפוסט).

ה-Double Fudge הוא מעין גוון חום שוקולדי חורפי עמוק ועז, מסוג הגוונים שטרם יש לי באוסף. המרקם שלו עשיר ונעים, הניחוח כמעט ולא מורגש, הגימור אטום והעמידות די גבוהה (במאק מבטיחים עמידות של עד שמונה שעות). מכיוון שמדובר בשפתון כהה, לדעתי על מנת להגיע למריחה מדויקת כדאי להשתמש במברשת שפתיים או/וגם בעפרון להגדרת השפתיים.
מחיר: 115 ₪
קולקציית האיפור STAR TREK – מהדורה מוגבלת
קולקציה מקסימה שחיכיתי להגעתה ארצה היא קולקציית “סטאר טרק”, בהשראת סדרת הילדות הבדיונית שגדלתי עליה “מסע בין כוכבים” שחוגגת השנה 50 שנה להיווסדה. הסדרה השפיעה רבות על תפיסת האסתטיקה של המגדר, הגזע והפוטנציאל האינטרגלקטי והשנה יצאה עם גרסה לקולנוע. כל המוצרים בקולקציה נוצרו בהשראה קוסמית נוצצת במיוחד וזכו להטבעה יפיפייה של לוגו הסדרה (התג שעונדים כל אנשי צוות האנטרפרייז) שבעיניי מאוד מוסיפה לעיצוב המוצרים. סה”כ מונה הקולקציה 25 מוצרים.

Pure Show
שלושה אייליינרים מאוד עמידים מופיעים בסדרה בגוונים שחור, כסוף וזהב.
האייליינר הנועז Pure Show שנשלח אליי לסקירה מתאים למי שחשקה נפשה באייליינר בגוון זהב מאוד אינטנסיבי ועשיר בגליטר, או מחפשת טאץ’ של זהב לכל איפור עיניים. למען האמת אם הייתי צריכה לבחור מבין השלושה סביר מאוד להניח שהייתי הולכת על הכסוף שבחבורה בגלל המשיכה הידועה שלי לגוון הזה, והייתי משלבת אותו בעדינות עם כל איפור עיניים או כטאץ’ קטן לקצה האייליינר השחור. יחד עם זאת אני חייבת לציין שהעמידות שלו הרשימה אותי מאוד (פשוט לא יורד מהעין) וכנ”ל האפליקטור והאופן שבו הוא נמרח ואני סקרנית לנסות גם את האייליינר השחור בסדרה שבוודאי יהיה הרבה יותר שימושי לכל אחת.
מחיר: 121 ₪
בסדרה תמצאו גם ארבעה שפתונים מטאליים, Kling-It-On הוא אחד מהם – סגול מושחר עם מיקרו גליטרים ורודים-אדומים-אפרפרים. גוון די יוצא דופן אך מאוד חורפי ומיוחד ויכול להשתלב בצורה הרמונית עם איפור חורפי בגוונים קרים-כסופים (סווטצ’ים בהמשך). בעל מרקם רך, נעים, וניתן לבנייה.
מחיר: 101 ₪
NUTCRACKER SWEET
קולקציית הקיטים החגיגית לכריסמס ולערב השנה החדשה
קולקציית החגים של מאק לכבוד הכריסמס וערב השנה החדשה נוצרה בהשראת סיפור חג המולד הקלאסי “מפצח האגוזים”, ממש כמו הממלכה ההזויה שמלאה בממתקי ענק ומפצחי אגוזים ורודי לחיים נוצרה הקולקציה התוססת הזו שמורכבת בגווני ורוד מתוק וסגול, ומלאה בקיטים מדליקים במיוחד עבור מי שחפץ לרכוש מתנה לכבוד החגים הלועזיים.
עפרון העיניים Prunella שהינו גוון קבוע בסדרת עפרונות העיניים של מאק זכה לגרסה מיוחדת באריזת קולקציית החגים. זהו גוון סגול מושחר בעל מרקם רך ופיגמנטי עם מיקרו שימרים עדינים. מתאים למריחה גם בקו העין או כבסיס לצללית.
מחיר: 91 ₪
קולקציה
MAC Limited Edition Photographs by Helmut Newton
קולקציית מחווה לצלם האגדי הלמוט ניוטון – מהדורה מוגבלת
קולקציית הלמוט ניוטון נוצרה כמחווה לצלם האופנה האגדי הלמוט ניוטון, אשר עבודותיו התפרסמו באורח קבע בווג ובוניטי פייר. ניוטון היה נודע בשל טעמו המשובח והפרודקטיבי וצילומי הנשים המדוייקים, הזוהרים והמעצימים שלו.


פלטת הצלליות של הקולקציה Point ‘N’ Shoot שנוצרה בהשראת האסתטיקה של הצילום השחור-לבן בשילוב גוונים נייטרליים, מכילה ארבעה גווני מאט נייטרליים : לבן צהבהב, טואפ אפרפר, טואפ חום ושחור כהה. המרקם של הצלליות עדין ונוח לטשטוש, את הגוון הכי בהיר כמעט ולא רואים עליי כפי שניתן לראות אבל זה כי גוון העור שלי כהה. בהחלט פלטה שימושית ובסיסית עבור מי שטרם יש לה פלטה דומה.
מחיר: 231 ₪
עוד בקולקציה של הלמוט ניוטון תמצאו מסקרה שחורה, אייליינר שחור נוזלי, שלושה ליפסטיקים נוזליים בגוונים נועזים ושלושה גווני לקים תואמים.
קולקציה
IN THE SPOTLIGHT
זוהי קולקציה שלמה שמתמקדת בהבזקי האור ללא קשר לתאורה ומתכתבת עם טרנד ה-“סטרובינג” ששיגע את עולם האיפור (מלשון Strobe – הכוונה למשחקי איפור בהבזקי אור מתחלפים על המקומות הגבוהים בפנים שנרצה להדגיש).
קולקציית In the spotlight (ביג לייק לשם!) מלאה במוצרי הארה מעניינים כגון חמישה גוונים של קרם הסטרובינג “Strobe Cream” כולל הגוון האייקוני המקורי שבמסגרת הקולקציה נקרא Pinklite. וגם ארבעה גוונים של שימר מקולקציית Extra Dimention Skinfinsh, כך שכל אחת תוכל למצוא את גוון ההארה שהכי יחמיא לה. יחד עם הקולקציה מגיעות גם שלוש מברשות פנים המיועדות להארות.


סדרת ה”אקסטרה דימנשיין” של מאק שבה אני מאוהבת עוד מאז שהושקה לפני כמה שנים, מכילה גם צלליות וגם פודרות מאירות. המוצרים כולם פיגמנטיים מאוד, מבריקים ונועזים וניתן לעשות בהם שימוש יבש או רטוב.
Beaming Blush מסדרת ה-Extra Dimension Skinfinish של הקולקציה החדשה הוא שימר פיגמנטי ורוד סמוק מואר משולב עם זהב – יפיפה! יחד עם זאת הוא גם קל יחסית וניתן לבנייה והופך את המוצר למאוד מהנה ונוח לשימוש.
מחיר: 160 ₪
קולקציית מאריה קארי בשיתוף עם מאק
MARIAH CAREY x M.A.C
לאחר שיתוף פעולה שנחל הצלחה בעבר חוזרים שוב מאק ומאריה קארי אלילת הזמר המרגשת בשיתוף פעולה חדש בהשראת הסטייל הזוהר והנוצץ של הכוכבת. הקולקציה מלאה במוצרים באריזות כסופות ונוצצות ומכילה בעיקר גווני חום, ורוד וניוד. אחד המוצרים היותר מדוברים בקולקציה הוא שימר הנחושת בעיצוב הלוהט “My Mimi”, גם הוא מסדרת האקסטרה דימנשיין.
מבחינת מוצרי שפתיים תמצאו בקולקציה חמישה גווני שפתונים, חמישה גלוסים שימריים במיוחד ושני עפרונות שפתיים עמידים להשלמת המראה. הגלוס It’s Just Like Honey הוא שימרי כתמתם ושקפקף, יכול להתאים מעל שפתון ניודי או למי שמעוניינת בגלוסיות שקפקפה וניודית להשלמת מראה מעושן.
מחיר: 115 ₪
ונעבור לשאר הסווטצ’ים:
1. עפרון העיניים Prunella – מסדרת מפצח האגוזים
2. אייליינר זהב Pure Show – מסדרת סטאר טרק
3. גלוס לשפתיים It’s Just Like Honey – מסדרת מאריה קארי
4. השפתון הסגלגל Kling-It-On – מסדרת סטאר טרק
5. השפתון השוקולדי בעל תת הגוון האדמדמם Double Fudge – מסדרת ליפטנסיטי
6. השימר היפיפה – Beaming Blush מסדרת האקסטרה דימנשיין לקולקציית In the spotlight
את כל מוצרי מאק ניתן להשיג בחנויות מאק ובאתר מאק לקנייה און ליין www.maccosmetics.co.il
מידע נוסף תמצאו גם בפייסבוק ובאינסטגרם שלהם.
וכעת נעבור להגרלה!
ה-ג-ר-ל-ה
הרבה זמן לא היו לנו כאן הגרלות, אני חושבת שאפילו יותר מידי זמן (מאז יוני למעשה), אני מודה שתיכננתי שחודש אוקטובר שהיה חודש היום הולדת שלי יהיה חודש של הגרלות, אך מצאתי את עצמי מבלה ונהנית במהלך החודש בחוף הים ובבתי קפה עם חברים כמעט בכל סופ”ש ללא בושה ומנצלת ימי שמש אחרונים (כמובן מבלי לוותר על קרם ההגנה!) ולא התפניתי לכך.
אך אל דאגה, הנה הגיע החורף (העונה “האהובה” עליי :)) שמשאיר אותי יותר סופי שבוע בבית והכל עדיין שמור לכן באהבה רבה כמובן, מה שאומר שכנראה יהיה רצף של הגרלות ברחבי המדיות של הבלוג, כך שמומלץ לכן לעקוב בכולן: אינסטגרם, פייסבוק, ערוץ היוטיוב.
והפינוק הפעם:

MAC GIVEAWAY

הגלוס הכסוף Set To Stun והשפתון הניודי מטאלי LLAP מסדרת ה STAR TREK
הזוכה היקרה תקבל שלושה מוצרים חדשים מההשקות האחרונות של מאק: השפתון הורוד Gumball מסדרת ה-LIPTENSITY, ושני מוצרים נוצצים מסדרת ה-STAR TREK שיוכלו לשמש אתכן גם בערב הסילבסטר – הגלוס הכסוף Set To Stun והשפתון הניודי מטאלי LLAP.
הגרלה
איך נכנסים להגרלה?
1. נרשמים כמנויים לערוץ היוטיוב שלי בקלות ובמהירות אם טרם נרשמתן, בסה”כ ע”י לחיצה מהירה על כפתור ה Subscribe בלינק הזה (אין צורך למלא פרטים, או לחכות למייל אישור).
2. רושמים תגובה מתחת לסרטון האחרון שהעליתי שנקרא: “מה בתיבת הדואר שלי?” (קליק לסרטון) ומציינים בה שאתם מעוניינים להשתתף בהגרלה שפירסמתי בבלוג שלי.
סעיפי רשות:
3. לעקוב אחריי גם באינסטגרם ולהגיב שם על גבי התמונה של פרסום הפוסט שאתן משתתפות בהגרלה.
4. לשתף את הפוסט הזה בצורה פומבית בפייסבוק.
שימו לב: ההגרלה תרוץ למשך כשבוע ימים. הזוכה תיבחר באופן רנדומלי ושמה יתעדכן כאן ומתחת לסרטון ביוטיוב וגם כתשובה לתגובתה. מעט לאחר מכן תתפרסם הגרלה שווה נוספת של מותג לוהט אחר. אז גם אם לא זכיתן הפעם, הרי שעשיתן כבר את רוב הצעדים להגרלות הבאות :)
עדכון 21.12.16 – יש לנו זוכה!! מזל טוב ל Reut Geva !!
מוזמנות כמובן לצפות בסרטון האחרון שעלה לערוץ שלי ולהתעדכן בכל מיני השקות חדשות ומעניינות בתחום האיפור והטיפוח וגם לראות את המוצרים המדוברים בפוסט בוידאו:
אל תשכחו לספר גם לחברות על ההגרלה ושיהיה המון בהצלחה לכולכן!! ♥
רוצות לדעת מתי מתפרסם הפוסט הבא בבלוג? מוזמנות להקליק כאן ולהצטרף למנויות לבלוג באמצעות המייל.
* המוצרים נשלחו אליי מהחברה לשם סקירה
3 תגובות
איזה שווה והזדמנות נפלאה !
משתתפת באהבה
תודה רבה ובהצלחה! :)
משתתפת בכיף