שתפו את הפוסט:

אז הבטחתי פעילות שווה והנה היא יוצאת לדרך!

המתנה – הבושם החדש של הרמס “טווילי ד’הרמס או פוורה – Twilly d’Hermes Eau Poivrée” בגודל 50 מ”ל יוענק ל 4 זוכות שונות!  2 זוכות תיבחרנה מהאינסטגרם ושתי זוכות תיבחרנה מהפייסבוק! ♥♥♥

בושם, הרמס, טווילי ד'הרמס או פוורה, Twilly d'Hermes Eau Proivree, אירית אסלן

מה צריך לעשות כדי להשתתף?

  1. לספר לי בכמה מילים על הבושם הראשון שלכן.
  2. לוודא שאתן עוקבות אחריי באותה המדיה בה השתתפתן: פייסבוק או אינסטגרם (אפשר להשתתף בשתי המדיות כדי להגדיל סיכויים לזכייה באחת מהן).
  3. סעיף רשות – לתייג כאן חברות ולהזמין אותן להשתתף ♥♥♥

וזהו! השתדלתי שהפעילות תהיה כיפית, קלילה ומתגמלת. אז בואו ותיהנו ותשתפו.

הפעילות מתחילה היום 9.12.19 ותיסגר בדיוק בעוד שבוע ב 16.12.19. את שמות הזוכות אעדכן על גבי הפוסט הזה ובסטוריז והן תתבקשנה לשלוח לי בהודעה פרטית פרטים מלאים לתיאום משלוח המתנה השווה אליהן ♥

בהצלחה!!

 

 

 

על המותג: 

מותג היוקרה הצרפתי הרמס Hermes החל את פעילותו בייצור אוכפים, אביזרי רכיבה שונים ומוצרי עור לבני המלוכה הצרפתיים, עם הזמן החל לייצר גם תיקים, שעונים, עניבות ובדים מחומרים יוקרתיים ועוד. בשנות החמישים (כמאה שנה לאחר תחילת פעילותו) הבית החל להשיק גם בשמים בשיתוף פעולה עם גדולי אמני הבישום בעולם וכיום הוא מתהדר במגוון בשמים יצירתי, על זמני ומצליח. כל בושם הנרקח בבית הבישום של הרמס מגולל אגדה על ארצות רחוקות, אנשים מרתקים או מקומות קסומים. ז’אן קלוד אלנה היה בשם הבית במשך שנים רבות ואחראי על מרבית ההצלחות של הבית ואליו הצטרפה הבשמית העולמית כריסטין נאז’ל אשר לקחה את המושכות החל משנת 2016 וממשיכה ליצור בשמים אשר ממשיכים את הרוח היוצרת של בית הרמס.

 

 

 

על הבושם “טווילי ד’הרמס או פוורה – Twilly d’Hermes Eau Poivrée”

בושם, הרמס, טווילי ד'הרמס או פוורה, Twilly d'Hermes Eau Proivree, אירית אסלן

בושם, הרמס, טווילי ד'הרמס או פוורה, Twilly d'Hermes Eau Proivree, אירית אסלן

“Twilly d’Hermes Eau Poivrée” הוא בושם המשך לניחוח “Twilly d’Hermes” משנת 2017 שסקרתי כאן בבלוג ונוצר ע”י כריסטין נאג’ל, אמנית הבישום הנוכחית של הבית. טווילי שנקרא על שם צעיף היוקרה המפורסם של המותג נועד לבטא שובבות ורוח נעורים ובדומה אליו ניחוח ההמשך נועד לשקף את הגישה הנועזת וחסרת הדאגה של הנשים של היום. הגרסה הנוכחית מזכירה מאוד את הראשונה בעיניי, אך גם הטוויסט החדש מורגש ואני גם מעדיפה אותו ככה. הבושם אוורירי יותר, עצי ומתובל בצורה אחרת. הוא מכיל שלושה תווים מרכזיים: פלפל ורוד (פרי יער מתובל) ורד ופצ’ולי.

אריזת הדפס ה”טווילי” הצבעונית מגיעה בגוונים אדומים ונועזים יותר וכך גם הבקבוק עצמו. זהו אותו הדפס של צעיף משי בשם Astrologie Nouvelle שנוצר ב-2012. הדפס זה כולל טבלה אסטרולוגית מהרנסנס, המסמלת את החופש לשחק עם הזמן.

הבקבוק המרובע נוצר עבור הרמס כבר בשנת 1951, בהשראת הפנסים של עגלות הסוסים של פעם ושימש מאז עבור ניחוחות שונים של בית היוקרה הרמס. הפקק המוכר מבשמי הרמס מופיע ככובע מגבעת אופנתי ושובב עם עניבת משי צבעונית הקשורה ביד סביב צוואר הבקבוק תואמת לאריזת הבושם, כל עניבת משי שונה מקודמתה ולכן כל בקבוק הוא ייחודי.

מחירים: 310 ₪ ל-30 מ”ל, 465 ₪ ל-50 מ”ל, 630 ₪ ל-85 מ”ל

הבושם נמכר בבלעדיות ברשת אפריל ושימו לב כי במהלך החודש הקרוב – דצמבר 2019 ישנו מבצע של 15% הנחה על כל בית הרמס בסניפי אפריל ובאתר. 

 

לסקירת הבושם “Twilly d’Hermès” הראשון >>

לסקירת קולקציית מוצרי האמבט של סדרת הטווילי >> 

לסקירת כל בשמי הרמס בבלוג >> 

 

 

אני גם בפייסבוק ובאינסטגרם, בואו להגיד שלום, לשאול שאלות ולהתעדכן בכל ההשקות החדשות ראשונות באמצעות הסטוריז.

עקבו אחרי הבלוג באמצעות המייל

*ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת

 

שתפו את הפוסט:

תגובות, שאלות והתייעצויות

5729a4c5989ce1f807dbe78d59b3a353